top of page

treku

TREKU is een familiebedrijf uit Spaans Baskenland, producent van designmeubelen voor de woonkamer, slaapkamer of werkomgeving. Je stelt je meubel zelf samen, kiest de vorm, maat en kleur. Ieder meubel is een uniek product. Traditie en technologie gaan bij Treku hand in hand. Een Treku meubel combineert functie met vorm, is elegant en tijdloos.

www.treku.com

Products

Treku Aura tv meubel

AURA

TV meubel

Aura is een modulair systeem, je combineert zelf maten, kleuren en functies. Deze TV kast is uit notelaar fineer met lades in lak indian en een open vak in lak nude.

Treku Aura kast

AURA dressoir

Met het modulaire programma Aura kies je de gewenste maat, materiaal en functie. Dit dressoir uit tobacco fineer heeft een open vak in lak graphite met handige bakjes in beige. 

Treku Aura buffetkast

AURA buffetkast

Deze buffetkast uit het modulaire programma Aura is uit natural oak fineer met een lade en open  vak in lak brick.

Treku Aura tv-meubel

AURA

TV meubel

Dit TV-meubel van het modulaire programma Aura combineert een frame en lades uit dark sega fineer met oker en witte lak.

Treku Lauki buffet

LAUKI

buffetkast

Mosgroen gelakt en heel veel bergruimte, dit is de tijdloze Lauki buffetkast. Diverse maten en kleuren beschikbaar.

Treku Bost kast

BOST wandmeubel

Bost is een rekkensysteem waar hout en metaal harmonieus samengaan. Deze wandkast heeft modules in walnut en kai black fineer. De inzetboxen zijn grafiet gelakt.

Treku Kai roomdivider

KAI roomdivider

Het elegante rekkensysteem Kai kan tegen de wand of vrij in de ruimte. Deze kast combineert kai dark met kai light fineer.

Treku Aise tafel

AISE

tafel

De Aise tafel bestaat in vele maten met metalen of houten poten. Dit model met houten poten is uittrekbaar van ronde tot een ovale tafel. 

KOL chair treku.jpg

KOL
stoel

Deze stoel past in elk interieur. Met dezelfde kleuren en materialen als de Treku tafels, vormen ze een mooi paar. Comfort en elegantie.

Treku Kabi salontafel

KABI

salontafel

De Kabi collectie is tijdloos. Deze ronde salontafels zijn verkrijgbaar in drie maten met een tafelblad in fineer of lak.

Treku-Zin-home1.jpg

ZIN
legplanken

 

De Zin legplanken kan je afzonderlijk plaatsen, of in combinatie met de Lauki box collectie.

Treku Aura dressoirkast

AURA dressoir

Met Aura kan je eindeloos combineren. Dit dressoir combineert natural oak fineer met deuren in wit en grafiet lak en een open vak in oker.

Treku Lauki dressoirkast

LAUKI

dressoir

Je kan eindeloos modules combineren met het Lauki programma. Deze hangkast heeft modules in tobacco fineer met fronten in vison lak.

Treku Bost vestiaire

BOST kleerhanger

Het Bost systeem bestaat ook met een kleerhanger, hier in combinatie met legplanken. Het geheel is in mosgroene lak. 

Treku Kai Kast

KAI roomdivider

Deze kast kan vrij in de ruimte staan. Je ziet een afwerking in kai light met panelen in brick en glacier. Diverse maten mogelijk.

Treku-mesa-sendo-diseno-ibon-arrizabalaga-1.jpg

SENDO
tafel

Het contrast tussen het tafelblad en de sterke houten poten is wat deze tafel uniek maakt. Beschikbaar als vaste of verlengbare versie.

Treku Bisell barkruk

BISELL

barkruk

de Bisell barkruk is in twee hoogtes verkrijgbaar en diverse afwerkingen: poten in hout of metaal en met of zonder ruggesteun. 

Treku Gau salontafel

GAU

salontafel

De Gau salontafels hebben 4 x 4 varianten. De metalen ring kan met of zonder opstaande rand. 

Treku-kutxa-main-image.jpg

KUTXA
collectie

Met deze collectie wilden Iratzoki en Lizaso meer dan opslag optimaliseren; de Kutxa draagt bij aan rustgevende, verzorgde ruimtes

Treku Lauki hangkast

LAUKI

TV hangkast

Dit zwevende TV-meubel bestaat uit drie modules in walnut fineer met fronten in grafiet. Je kiest zelf de functie: lade, deur of klep.

Treku Lauki hangkast

LAUKI

hangkast

Met de Lauki open modules maak je verrassende combinaties. Dit meubel is uit kai black fineer. De modules kunnen ook op de grond of op een onderstel.

Treku Bost bureelmeubel

BOST bureelmeubel

Met Bost kan je een gasten- of studeerkamer inrichten. Dit meubel heeft legplanken, een kleerhanger en een bureeltablet. Natural oak fineer gecombineerd met metaal in kleur brick.

Treku Roll tafel

ROLL

tafel

De Roll tafel is verrassend elegant met haar solide voet die overgaat in het dunne tafelblad. Dit model heeft poten in kai black en een tafelblad in walnut fineer. Diverse maten en kleuren.

Treku Bisell stoel

BISELL

stoel

De Bisell stoel bestaat in vele varianten, met meer of minder stoffen zit- of rug pads en poten in metaal of hout. Dit model heeft metalen poten in Brick.

Treku Laika poef

LAIKA

poefs

 

De Laika pouf van Treku is een blijver. Het model bestaat in 5 maten en haar kwaliteit is voortreffelijk.

Treku Lota bed

LOTA

bed

Lota is een systeem met diverse modellen en maten voor het bed en het hoofdeinde. 

bottom of page