top of page

NANIMARQUINA

Nani Marquina ontwerpt visueel sterke, verrassende karpetten die vreugde brengen. Een karpet is onmisbaar in het interieur. Het brengt samenhang, geborgenheid, kleur, akoestische en esthetische meerwaarde.

De nanimarquina karpetten en kelims worden allemaal handgemaakt, zijn duurzaam en grondig getest, ook voor projecten.

 

www.nanimarquina.com 

PRODUCTS

Nanimarquina melange-colour-1-rug-200x300-170x240-nan

Mélange Color

kelim

Sybilla tekende de Melange collectie, een reeks kelims met geometrische motieven die je samen of apart kan gebruiken. Er zijn ook handige lopers in diverse patronen.

 


 

Flora Bloom 2.jpg

Flora Bloom 2

handtuft

De Flora collectie van Xanti Moix tovert met bloemen. Deze handtuft bloem bestaat in een open en gesloten versie. Het is een prachtig stuk om lege ruimtes wat op te vullen en op te vrolijken. Je kan het los op de vloer leggen of bovenop een ander karpet. 

Flora Promenade.jpg

Flora Promenade

handtuft

Fleur in huis met dit werk van Xanti Moix, door Nanimarquina vertaald tot karpet. Promenade is een handtuft tapijt en als standaard maat verkrijgbaar in rond of rechthoekige vorm. 

tres outdoor stripes black.jpg

Tres outdoor Stripes Black

hangewoven

Een karpet in gerecycleerd PET is niet enkel mooi voor op je terras, maar kan ook binnen handig zijn in gevoelige of drukke zones.

Wellbeing wool chobi.jpg

Wellbeing wool chobi

handgeknoopt

Ilse Crawford ontwierp voor nanimarquina de Wellbeing collectie. De Wool Chobi is met 100% handgesponnen wol, ongekleur en ongebleekt, zo naturel en duurzaam mogelijk. Welbehagen en je goed voelen kan makkelijk met dit natuurlijke vloerkleed.

Blur green.jpg

Blur

kelim

Blur is een bijzondere kelim waar de techniek aan de basis ligt van het ontwerp. Uiteraard ontworpen door de Bouroullec broers. Er zijn diverse maten en drie kleurvarianten mogelijk.

Tres Blue.jpg

Tres blue

handgewoven

Nanimarquina heeft meer dan één bestseller. De volledige Tres collectie is enorm geliefd. Het zijn wollen vloerkleden die zacht zijn  van kleur en structuur maar allesbehalve saai. De Tres collectie bestaat in diverse varianten en 7 kleuren.

medina.jpg

Medina 2

kelim

Nanimarquina heeft meer dan één bestseller. De volledige Tres collectie is enorm geliefd. Het zijn wollen vloerkleden die zacht zijn  van kleur en structuur maar allesbehalve saai. De Tres collectie bestaat in diverse varianten en 7 kleuren.

SHade palette 3.jpg

Shade Palette 3

handwoven

Begüm Cana Özgür, ontwerper van de Shade collectie, vond haar inspiratie in de magische natuurlijke momenten waar kleuren in mekaar overvloeien. Shade is een vlakgewoven karpet verkrijgbaar in vier kleurvarianten. 

Tres Vegetal.jpg

Tres Vegetal

handwoven

Nani houdt van kleur, maar ook van eenvoud. Dit vlak gewoven kleed is een eerbetoon aan oude weeftechnieken. In de Tres Vegetal ontstaat de dialoog tussen wol en hennep. 

Quill.jpg

Quill

handtuft

Nao Tamura tekende de Quill, drie amorfe vormen die reflecteren naar de natuur. Iedere vorm heeft zachte pasteltinten. Je kan de Quills alleen of samen op de vloer leggen.

earth.jpg

Earth

handgeknoopt

Met haar Natural collectie laat Nani het materiaal spreken. Dit model is handgeknoopt uit jute. Het vertelt over de basics van het leven, de pracht van eenvoud. Diverse kleuren en maatwerk mogelijk.

losanges.jpg

Losanges

kelim

Losanges is één van nanimarquinas absolute meesterwerken. Deze kelim, ontworpen door de Bouroullec broers, komt in de perfecte vormen en kleuren. Het is een uniek object dat blijft verrassen. Het past zowel onder een tafel als in een zithoek, het past bij klassiek en bij hypermodern. 

Silhouette.jpg

Silhouette

kelim

De kelim Silhouette van Jaime Hayon kan zowel op de vloer liggen als aan de wand hangen. Er bestaat ook een outdoor versie in gerecycleerd PET.

hayon x nani.jpg

Hayon x Nani

handtuft

Jaime Hayon gaf het beste van zichzelf in dit handtuft wandkleed. Naast decoratief heeft het wandkleed een sterk isolerende en akoestische waarde. Ook beschikbaar als vloerkleed

capas.jpg

Capas

kelim

Matthias Hahn creëerde dit eenvoudig, licht karpet waar kleurvlakken en schaduwen met mekaar spelen. Er zijn vijf kleurvarianten waardoor er Capas past bij iedere interieursetting.

NM formula contract.jpg

Formula Contract

handwoven

Voor projecten hebben we een speciale collectie, indoor of outdoor. Je kiest uit 5 verschillende modellen en 30 kleuren. Handgemaakt, duurzaam en geschikt voor projecten met intens gebruik.

CONTACT

Bedankt voor uw bericht!

Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

bottom of page