top of page

ATEMPORAL

Atemporal Home Interiors is een onmisbare referentie geworden in de markt van sofa’s, fauteuils en hoogwaardige decoratie, zowel in Spanje als in Europa. Hun innovatiemodel en hun manier om design, kwaliteit en creativiteit te combineren hebben ertoe geleid dat op dit moment de meest vooraanstaande meubelwinkels, decorateurs en interieurontwerpers Atemporal collecties kiezen om hun projecten tot leven te brengen. Hun sofa's staan ​​synoniem voor comfort, elegantie en verfijning, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke ruimte.

www.linen.casa

Products

LINUS soft_edited.jpg

LINUS soft

De collectie is ontworpen door de zoektocht naar eenvoud, de elegantie van natuurlijke materialen en een tijdloos karakter welk de modetrends overstijgt. Bestaat als fauteuil, modulaire sofa en XL-sofa voor in de relax- of tv-ruimte.

LINUS 4u VEF.webp

LINUS 4U VEF

Deze collectie is niet enkel modulair maar je kan de sofa naar je eigen smaak samenstellen: 5 maten voor de armsteun, vele kleine kussens of enkele brede rugkussens. Een hoekmodel, chaise longue, fauteuil of poef maken de zithoek compleet.

COZY outdoor_edited_edited.jpg

COZY indoor

Cozycasa is een innovatief concept waar lichte losse elementen perfect aansluiten bij je lichaamshouding en de gewenste relaxerende positie bieden. Er zijn fauteuils, poefs en vele mogelijkheden voor de sofa’s in deze collectie. Je kiest een maat S, L of XL voor het gewenste comfort.

COZY outdoor.webp

COZY outdoor

De Cozy collectie bestaat ook als outdoor reeks met hetzelfde comfort en weersbestendige stofferingen.

SERJAC vef_edited.jpg

SERJAC

Een diepe sofa met vele kussens waar je niet comfortabel achterover kan leunen. Dit is de ideale combinatie voor je homecinema of relaxhoek. Modulair model met poef.

CLAIRE_edited.jpg

CLAIRE

Fauteuil of loveseat? Claire heeft afneembare hoezen en bestaat in 3 breedtematen. Er is ook een Claire poef.

Grand LINUS soft_edited.jpg

Grand LINUS soft

Zachter, groter, langer dan de Linus biedt deze sofa een nog groter cosy-gevoel. De ideale plek om weg te dromen.

ORUGA concept.webp

ORUGA concept

In 2008 ontwierp Atemporal dit concept: een lichte sofa, makkelijk verplaatsbaar, hoogwaardig PU met een lichte structuur. Het comfort van de kussens is geïntegreerd in de structuur van de sofa. Horizontale lijnen in de stoffering benadrukken het unieke concept.

ZOCO VEF_edited.jpg

ZOCO VEF

Sofa, modulaire sofa of poef met losse hoezen in een stoere vormentaal. Het stoere karakter van dit model krijgt een extra dimensie door het natuurlijke, zachte karakter van de stoffering.

bottom of page