ZU bvba

 

voor wonen en werken ZU bvba
 
U bent nu hier: Home

ZU

Special Agents In Design

                  

ZU is een agentuurbedrijf in de meubelsector in België, Nederland en Luxemburg voor vooraanstaande Europese fabrikanten. We hanteren een gezonde formule om de vakkennis van onze verdeelpunten te optimaliseren en klantgericht te werken. Design is een gevoel, kwaliteit een eigenschap en service een vanzelfsprekendheid.   

Onze merken en partners zijn :

Treku -  BD Barcelona Design - Casamilano  - Nanimarquina -  Functionals - Bosa

 

"Zet U", wat betekent, "gaat u zitten" krijgt vorm vanaf 2002. De maatschappij verandert voortdurend, men wil zich comfortabel voelen in wonen en werken. ZU biedt oplossingen.

Strak en chic is onze stijl.

  

Treku is een fabrikant van modulaire systemen voor de woon- slaap- of werkkamer. Je stelt je nieuwe meubel zelf samen, kiest de vorm, maat en kleur. Wij adviseren en helpen de beste keuze maken.

Treku

   

 

Nanimarquina ontwerpt visueel sterke, verrassende karpetten die vreugde brengen. Een karpet is onmisbaar in het interieur. Het brengt samenhang, geborgenheid, kleur, akoestische en estetische meerwaarde.

De Nanimarquina karpetten worden allemaal handgemaakt, zijn duurzaam en hebben een eco-label.

nanimarquina rabari, lff, ovo

 

 

 

De Functionals  collectie – uiteenlopend van meubels tot verlichting en accessoires – is van hoogwaardige kwaliteit, eigenzinnig en tijdloos. Bekende ontwerpers werken met hoogwaardige en duurzame materialen als staal, hout, glas, leer en geweven textiel. Voor Functionals creëren zij daarmee een collectie van elegante eenvoud en met bijzondere details. 

Functionals

 

 

 

De keramische voorwerpen en accessoires die door de familie Bosa handgemaakt worden zijn evenzeer een uitdrukking van hun technisch en ambachtelijk kunnen als van het voortdurend aftasten van de materiële grenzen van keramiek. Ze stellen zich als doel vorm en functie samen te brengen in nieuwe interpretaties, nieuwe toepassingen in een wereld vol fantasie.

Bosa

 

 

Het Italiaanse Casamilano staat voor elegantie. Door de keuze van een weloverwogen mix in materialen en oog voor detailleringen ontstaan unieke objecten voor een hedendaagse inrichting. De lijnen blijven sober, de vormen essentieel en de materialen rijkelijk. De handgemaakte afwerking maakt ieder stuk uniek en de kleine detailleringen vertellen over het vakmanschap. Casamilano hecht belang aan voor casual toetsen, cosmopolitische inspiratie, moderne sfeer en kwalitatieve keuzes. 

Casamilano collection

  

 

BD Barcelona Design - "design meets art".

Sinds 1972 worden de BD producten ontwikkeld voor hun schoonheid, eerder dan voor hun functie. De voorkeur gaat naar artisanale productieprocessen, eerder dan industrialisatie. De producten staan dichter bij kunst dan bij industrieel design. Een BD stuk wordt gekenmerkt door superieure kwaliteit, kleine oplagen (of limited editions) en unieke stukken. In de collectie zitten werken van Salvador Dali en Gaudi. Ook jonge ontwerpers, zoals Jaime Hayon en Doshi Levien kunnen de weg verderzetten met BD waar design en kunst samenkomen.

 BD Barcelona Design

 

 

 

 

In Gors-Opleeuw, een pareltje in Haspengouw, ontvangen we de klant in een rustgevende omgeving. De 19°eeuwse hoeve heeft een eigentijds, hedendaags karakter. Het gebouw ademt en warme, aparte sfeer met heel vooruitstrevende accenten en materialen. De galerij is vrij te bezoeken na afspraak. 

ZU showroom

Met regelmaat organiseren we hier happenings rond meubel, lifestyle of kunst.

Zend ons een mail als je op de hoogte wenst te blijven.

 

  

Volg ons